Versiot verrattuina

Avain

  • Tämä rivit lisättiin.
  • Tämä rivi poistettiin.
  • Muotoilua muutettiin.

Vuosi 2016 lähestyy loppuaan ja on aika kiittää Sinua kumppanuudesta ja yhteistyöstämme kuluneen vuoden 2016 aikana.

 Kuluneen vuoden aikana järjestimme kaikkiaan 42 tilaisuutta, jotka kokosivat yhteen kaiken kaikkiaan 3.086 henkilöä. Iso määrä hienoja tilaisuuksia, joissa pääsimme yhdessä verkostoitumaan keskenämme sekä oppimaan uutta ja jakamaan arvokasta tietoa. Jäsenyrityksien määrä pysyi vuoden aikana 160:ssa.

2016 SAP toiminnanohjaus ja siihen liittyvän teknologian murros näkyi Suomessa mm. runsaina HANA -tietokanta ja FIORI - mobiilikäyttöliittymä käyttöönottoina. S4 ERP kiinnostus kasvoi ohjelmiston kypsyessä käyttöönottavammaksi myös Suomessa siten, että vuoden 2017 alussa on Suomessa jo useita S4-käyttäjiä. HCP ja pilvipalvelut etenivät jo tutun Success Factors - henkilöstöhallinnon lisäksi myös mm. SAP ECC yksityisalustan siirtoina SAP pilvipalveluille. SAP FINUG laajensi toimintaansa SAP education partneriksi ja myi sähköisen oppimisalustan Learning Hub -vuosilisenssejä noin 400.

 Tulevana vuonna tahti jatkuu vähintäänkin samanlaisena ja lisätietoa tulevista tilaisuuksista saat www.sapfinug.fisivuilta sekä vuoden aikana sähköpostiisi.

 Työryhminä jatkavat HR, Koulutus, S4-ERP, SAP Elintarviketeollisuudessa, SAP Teknologiamurros, Sovellushallinta ja Solman sekä Julkishallinto. Tulemme jalkauttamaan 2017 strategiamme mukaisesti uusia koulutuspalveluita sekä Hosted By -konseptia kumppaneillemme.

 Iso muutos toiminnassamme on myös uusi yhteistyösopimus Yleisen Teollisuusliitto ry:n kanssa. Uuden sopimuksen myötä 1.12.2016 alkaen SAP FINUGin uutena sihteerinä on aloittanut Susanna Yrttimaa-Verno; sihteeripalveluiden lisäksi sopimus pitää sisällään Eteläranta 10 -talon kokoustilojen käytön aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tässä kohdin haluan myös kiittää Marja Tiaista pitkäaikaisesta ja erinomaisesta työstä, jota hän on meille tehnyt vuosien ajan. Kiitos Marja.

 Haluan omasta puolestani kiittää jäseniä tästä vuodesta ja toivottaa kaikille Rauhaisaa Joulua sekä ennen kaikkea Onnellista ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2017!

  

Mikko Vepsäläinen
SAP FINUG ry:n hallituksen puheenjohtaja

...